Fornøyelsesparken Tusenfryd på Vinterbro sør for Oslo venter på gjest nummer 7 million og sesongåpner med ny fartsfylt attraksjon: RollOver, skriver NTB i en pressemelding.

 – Vi har bygget en ny attraksjon vi vet ungdom vil elske, sier adm. direktør Linda Bernander Silseth til NTB. RollOver åpnes offisielt av helseminister Dagfinn Høybråten førstkommende søndag.

RollOver er en gondol som blir løftet til himmels av to 14 meters teleskoparmer, for så å bli slengt rundt. Årets store nyhet går høyt opp og langt ned, fremover og bakover, rundt og rundt, hodet ned og bena opp, så i spinn – mange ganger! Valget av den nye attraksjonen er resultat av en lang jakt:

– Vi leter kontinuerlig verden rundt etter de beste attraksjonene for hele familien. Etter at vi for to år siden satset på familieattraksjonen SuperSplash, ønsket vi denne gangen å gi noe ekstra til de ungdommer som virkelig ønsker et adrenalin-kick. RollOver er blitt en stor suksess de stedene den allerede er åpnet. Derfor gleder vi oss til å åpne denne attraksjon som igjen markerer at TusenFryd er Norgesmester i fart og spenning, sier Bernander Silseth.

Familiepark
Silseth påpeker at TusenFryd skal være en park for hele familien. I løpet av de siste årene har parken fått en rad nye attraksjonen, blant annet Spaceshot (hvor du skytes 60 meter til værs), ThunderCoaster (tre-berg-og-dalbanen som er vurdert som en av verdens fem beste trebaner), SuperSplash (vann-berg-og-dalbane med et fall på 30 meter), et badeanlegg med rutsjebaner og sandvolleyballbanen.

– Som Norges ledende fornøyelsespark tror vi det er mye godt helsearbeid i å glede folk. Derfor er vi glad for at helseminister Dagfinn Høybråten har takket ja til å offisielt åpne RollOver, sier Bernander Silseth til NTB.

Kilde: NTB 

Kilde: Tusenfryd