Det blir folksomt på Youngstorget i helgen når Messen Hår & Skjønnhet 2004 går av stabelen i Oslo Kongressenter på Folkets Hus. Norges største fag- og publikumsmesse for hår og skjønnhet presenter blant annet Norgesmesterskap i frisering, NM i make-up og NM i negldesign.

Publikum kan også oppleve inspirerende hårshow og ”bli ny” demonstrasjoner. Mange vil nok også bli inspirert av konkurransene i brudestyling, langthårsoppsetninger og full fashion look.

Hår & Skjønnhet 2004 er den store møteplassen for frisører, kosmetologer, negldesignere, stylister, mote/trendfolk og skjønnhetsbransjens leverandører.

Klær og sminke
Norske ungdommer vil nok strømme til messelokalene i Oslo. Ifølge Framtiden i våre henders er 84 prosent mellom 13-15 år opptatt av sko og klær.

De er svært så merkebevisste. Pr. måned bruker ungdom gjennomsnitt 480 kroner til klær og sminke!  

Messen på Kongressenteret i Oslo er også åpen for publikum begge dager. På hovedscenen vil det blant annet være frisørshow fra noen av Norges fremste salonger og catwalk med modeller fra norgesmesterskapene i frisering, make-up og negldesign.

NM i frisering
Arrangementet er godt innarbeidet og er blitt et begrep innen skjønnhetsbransjen. Leverandører av profesjonelle hår- og skjønnhetspleieprodukter viser sine siste nyheter og gir publikum gode tips.

Norgesmesterskapet i frisering 2004 vil være en hovedattraksjon på messen. Mesterskapet arrangeres både lørdag og søndag, med mange spennende disipliner.

Publikum vil få se alt fra moteriktige hverdagsfrisyrer til de mest fantastiske aftenfrisyrer, langthårsoppsetninger og brudestylinger.

Make-up trender
Lørdag er først og fremst de unge talenters dag, med juniormesterskap og elevmesterskap blant landets frisørskoler.

Søndag er dagen for de fleste seniorduellene, der frisøreliten kjemper om ære og berømmelse.

Norgesmesterskapet i make-up 2004 foregår lørdag 7. februar, og er en oppvisning i trender under temaet ”Femme Fatale”. En kombinasjon av det vakre, det rå og det klassiske vil være utgangspunkt for å løse oppgaven.

Feminitet
Det skal være en kvinne som utstråler sikkerhet og spiller maksimalt på feminitet. Norgesmesterskapet i negldesign 2004 går av stabelen søndag 8. februar.

Mesterskapet er todelt, med henholdsvis tradisjonell negldesign og dekorerte negler. Under sistnevnte øvelse er temaet ”Film”, og publikum kan forvente en visuell opplevelse av de sjeldne.

Det er Norges Frisørmesterforbund som for femtende gang arrangerer Hår & Skjønnhet.

Les mer på Internett om messen.

Kilde: Norges Frisørmesterforbund