Invitasjon fra UNICEF Norge – DU kan være den ene – som gjør en forskjell for et barn som sliter.

Dette prosjektet har tidligere vært omtalt i “Kvinnerogfamilie” 2-09.  Her er en flott brosjyre om saken: DEN1NEinfo.

Folkemøtene er nå i gang!

I Bergen var møtet mandag 2.11. – og det var en stor opplevelse!  Har du anledning, gå på det som kommer nærmest deg.  Foreløpig er disse datofestet:

10. november Stavanger, Stavanger Konserthus, kl 19:00

12. november,  Oslo, Chateau Neuf kl 19:00 – 21:00,

19. november Tromsø, Domkirken, kl 18:00

INVITASJON

Vi har gleden av å invitere til et varmt og gripende folkemøte i forbindelse med UNICEF-prosjektet

”Du kan være den ene”

Målet med prosjektet er å inspirere voksne til å bli mer oppmerksomme og inkluderende over og ungdommer de møter i hverdagen. Vi har fått med oss noen av Norges fremste forkjempere for våre barns ve og vel. De vil fortelle hvordan vi kan oppdage barn som sliter og hvor lite som ofte skal til for å hjelpe. Du møter blant annet:

Vi oppfordrer slekt, venner, naboer, trenere, fritidsledere, helsesøstre, lærere, vaktmestre, ”kassadamer” og alle andre som møter barn i sin hverdag til å komme.

UNICEF Norge har tatt initiativ til folkemøtet, men det arrangeres i samarbeid med kommunen, det lokale foreldreutvalget og en rekke frivillige organisasjoner.

Møtet er gratis og åpent for alle (det er ingen påmelding).

Program i Oslo:

Finn Skårderud
, psykiateren som har sett at én som bryr seg kan være nok, Paal André Grinderud som skal fortelle om Anna som var hans ”Den ene” i barndommen, Håvard Tjora, læreren fra TV-serien ”Blanke ark”, Loveleen R. Brenna, leder av FUG, som vokste opp med et ben i to ulike kulturer og fikk hjelp av nabokona til å komme seg videre, Magne Raundalen, en av våre fremste barnepsykologer, Simon Flem Devold som har svart på tusenvis av brev fra barn og unge i Aftenpostens ”På skråss” de siste 25 årene, Henrik Syse filosof, Harald Skoglund, gategutt og barnehjemsbarn som ble reddet av norgesmesteren i boksing, Margreth Olin, regissør av filmen ”Engelen” – om en jente som ikke hadde den ene i oppveksten. (Filmen vises umiddelbart etter folkemøtet).

Mer informasjon på: www.denene.no