Coop NKL lanserer medlemstilbudet Coop Reise og Fritid på www.coopfritid.no. Et unikt reisetilbud til Coops medlemmer som gir minst tre prosent kjøpeutbytte på alle reise- og hotellbestillinger, både innenlands og utenlands – uansett tilbudspris eller fullpris.

-Tilbudet passer både dem som liker organiserte turer og dem som foretrekker å legge opp og planlegge reiseruten selv. Begge grupper vil finne gode tilbud, sier medlemsdirektør Geir Jostein Dyngeseth i Coop NKL.

Coop Reise og Fritid tillater Coops medlemmer å bestille reiser over hele verden til svært gunstige priser. Coop Reise og Fritid tilbyr gunstige avtaler med flyselskaper og hoteller.

Via e-post
-Ved å registrere seg vil en være blant de første som får ekstra gode tilbud på e-post. Det vil derfor lønne seg å følge med på tilbudene som sendes ut via e-post, sier Dyngeseth.

I tillegg til at en kan bestille flyreiser og hoteller over hele verden vil Coop også tilby gode tilbud kalt “Coops utvalgte”.

-Dette er komplette reisetilbud som gir spesielt god valuta for pengene. I tillegg gir de fem prosent kjøpeutbytte, sier medlemsdirektøren.

Kjøpeutbytte
-Ved å bestille flyreisen på Coop Reise og Fritid kan en nå oppnå tre prosent kjøpeutbytte også på innenlands flygninger, uansett flyselskap, sier informasjonsdirektør Bjørn V. Kløvstad i Coop NKL.

Og minner samtidig om at flyselskapenes egne bonusprogram ikke lenger gjelder her. – Med om lag 945.000 medlemmer er Coop en av landets største organisasjoner.

Det rekrutteres cirka 50.000 nye medlemmer hvert år, og om lag 50 prosent av landets husstander har medlemskap i samvirkelagene. Medlemmene er organisert i 215 selvstendige samvirkelag, sier Kløvstad i Coop NKL.

Kilde: Coop NKL