Trygg Handel anser dette for å være et rent svindelforsøk og brudd på markedsføringsloven §27 – Utilstrekkelig veiledning mv.

trygghandel.no skriver på sidene sine: Vi har i den siste tiden mottatt flere henvendelser angående utsendelser av noe som ser ut til å være en faktura fra OfficeDirect. Vi ønsker å gjøre alle lesere oppmerksomme på at det ikke foreligger noen betalingsplikt, da det dere mottar faktisk ikke er en faktura, men et tilbud som lett kan forveksles med et kravbrev.

Midt på arket står det, med knøttliten skrift:

For terms and conditions please see back of this offer. For more information about office supplies offers go to www.officedirectstore.com. If you choose to pay this offer the product will be available for download using the link above. Offer valid 14 days. Should you wish not to take us up on this offer you do not have to notify us, but simply disregard this offer. […]”

For å kunne lese det som står med liten skrift vil nok flere kunne trenge et forstørrelsesglass. Vi mener dog at denne lille teksten ikke holder mål , da det ikke gis tilstrekkelig informasjon om at det ikke er en faktura.

Du kan også lese mer her