Anne-Marit Hovstad (Grimstad) fra Norges Kvinne- og familieforbund er valgt til leder av Associated Country Women of the Worlds (ACWW) prosjektkomite.

Dette er et stort verv der Hovstad får ansvar for alle bistandsprosjektene i organisasjonen. Organisasjonen driver prosjekter verden over.

Hovstad ble valgt med 98 % av de avgitte stemmene. På bildet er hun samamen med avtroppende prosjektleder.

ACWW har mer enn 470 medlemsorganisasjoner i mer enn 70 land. I dag har ACWW mer enn 9 millioner medlemmer.

Anen Marit Hovstad har deltatt på ACWWs 27. verdenskonferanse i Chennai, India sammen med 5 andre delegater fra Norges Kvinne- og familieforbund. 

Norges Kvinne- og familieforbund har vært medlem av ACWW siden den ble stiftet i 1933. Grunnleggeren av Norges Kvinne- og familieforbund, Marie Michelet var også en av grunnleggerne i ACWW.

«Valget av Anne Marit Hovstad som leder og med et så klart valgresultat til denne viktige komiteen er en anerkjennelse av det arbeidet hun har utført som nestleder i komiteen de siste tre årene. Vi er meget fornøyd med at hun får denne tilliten» uttaler forbundsleder Elisabeth Rusdal i Norges Kvinne- og familieforbund.

For ytterligere informasjon kan Anne Marit Hovstad kontaktes på mobil: +47 958 77 909. Hun er på reise til Sri Lanka for å besøke prosjekt. Forbundsleder Elisabeth Rusdal kan kontaktes på mobil: +47 913 28 164.