Famlab tilbyr førstehjelpskurs for foreldre, skoler og barnehager i samarbeid med Akuttgruppen AS. Du kan lese mer om våre førstehjelpskurs for barnehager her.

Kursledere fra Akuttgruppen.
Akuttgruppen AS er et nasjonalt nettverk av dyktige kursledere. Alle våre kursledere er autorisert helsepersonell som til daglig jobber innen akuttmedisin i ambulansetjeneste eller ved sykehus, og har mye erfaring med barn. De har alle egen instruktørutdannelse og følger et nøye utarbeidet pedagogisk opplegg.

Akuttgruppen leverer det vi mener er de beste førstehjelpskursene i det Norske markedet. Våre kurs er spesielt tilpasset behovene i skole, og barnehage.

Du får en spesielt god pris på kursene ved å bestille gjennom oss. Send oss gjerne en forespørsel om pris, så sender vi deg et tilbud. Oppgi da hvor mange deltagere og hvor dere holder til. Du kan enkelte kontakte oss ved å svare på denne eposten.

Du kan lese mer om våre førstehjelpskurs for skoler her.

Kurs i hele landet.
Vi kan tilby lokale kursledere over store deler av landet. Vi kommer til deres skole enten i arbeidstiden eller ettermiddag/kveld. Kurset tar for seg alt fra de mindre hendelser i barns hverdag, til de store og alvorlige situasjonene.

Du kan lese mer om våre førstehjelpskurs for skoler her.

Førstehjelpskurs i Oslo.

Holder dere til i Oslo? I Oslo har vi åpne kurs hver måned. Dette kurset er både for foreldre, og de som jobber med barn. Er dere en mindre skole, eller ønsker å sende noen få fra personalgruppen på kurs, så kan det lønne seg å delta på dette kurset, heller enn å få en egen instruktør til dere. Du kan lese mer omdette kurset her.

Noen bøker fra vår bokhandel.
Barn som eksploderer, og som har for vane å eksplodere ofte og for tilsynelatende ingenting, kan mildt sagt være slitsomme å ha i hus. Det finnes førskolelærere som vet alt om det. De har prøvd alt, men ingenting hjelper. Hva gjør du da?
Les mer her
I Samtaler og samspill med barn – mer enn bare snakk løfter Margareta Öhman frem samtalens grunnleggende kvaliteter og beskriver hvordan voksne kan ta ansvar for å skape gode samtaler. Dette kan gjøres både ved å bygge og opprettholde en god relasjon til barnet og ved å bevare en gjensidig og utviklende dialog. Dette gjør det mulig å utforske det emneområdet samtalen dreier seg om, sammen med barnet. Les mer her
Her er jeg! Hvem er du?
Dette er en bok om nærvær, respekt og grenser mellom voksne og barn.
Her er jeg! Hvem er du? handler om det som med et gammeldags uttrykk heter «å sette grenser for barn». Det beskriver hvordan vi som mennesker kan avgrense oss i forhold til andre mennesker – inkludert små og store barn – slik at ingen kommer til skade og slik at kvaliteten på kontakten blir så god som mulig. Les mer her.
Vårt kursprogram i tiden fremover:

Foreldrekurs – Kurshelg i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim
Vil du ha inspirerende faglig påfyll, konkrete og praktiske ideer, møte engasjerte fagfolk og foreldre, og få ideer til å løse dine problemstillinger? Da vil vi gjerne invitere deg til å bli med på en av våre kurshelger i Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Les mer her.

Eksplosive barn modul I
Torsdag 2. november 2017 kommer Professor Ross Greene tilbake til Norge for å holde kurset “problemløsning gjennom samarbeid”. Kurset tar for seg en mer medfølende, produktiv og effektiv tilnærming til å forstå og hjelpe barn og unge med atferdsutfordringer. Du kan lese mer om kurset her.

Førstehjelpskurs for foreldre, barnehager og skoler.
Alle bør kunne førstehjelp på barn, og ansatte i skole og barnehager er pålagt å ha kurs hvert år. Vi leverer Norges beste Førstehjelpskurs, med instruktører fra Akuttgruppen AS. Du kan lese mer om dette kurset her

Veilederutdannelse kommunikasjon og konflikthåndtering.
Denne utdannelsen er for deg som ønsker å bli spesielt god på kommunikasjon, relasjoner og konflikthåndtering i relasjoner med barn og unge. Og kunne jobbe effektivt med situasjoner hvor det er høyt konfliktnivå, hjemme hos deg selv, eller i skole/barnehage el. Utdannelsen er meget konkret og praktisk orientert, og gir deg også mulighet til å kunne veilede og undervise andre. Les mer om denne utdannelsen her.

Famlab’s basisutdannelse og Seminarleder grunnutdannelse. 
Kompetente barn trenger Kompetente voksne. Denne utdannelsen tar for seg grunnleggende verdier, integritet, ledelse og dialog i relasjoner med barn, og gir deg 8 dagers fordypning i Famlab’s og Jesper Juul’s filosofi. Les mer om utdannelsen her.

Ta gjerne kontakt på telefon 41318627 eller via epost om du har spørsmål eller kommentarer.

Med vennlig hilsen

Hans Holter Solhjell