Norges Kvinne- og familieforbund fyller 100 år i 2015 – Det planlegges en storstilt feiring i Oslo 17-19 september.

Det ble sendt ut informasjon om jubileumsarrangementene i forrige lagsutsendelse. I etterkant har vi fått noen spørsmål som vi vil forsøke å forklare. Ta kontakt med kontoret hvis du lurer på noe.

Torsdag blir det ankomst Oslo for de langveisfarende.  Vi har chartret togvogner på morgentog fra Trondheim, Bergen og Stavanger.  Det er 68 plasser i hver vogn.  Hadde vært gøy om de var fulle.

Torsdag ettermiddag kan de som ønsker det være med på en guidet gåtur i Oslo sentrum ca 1-1,5 time. Dette koster kr 100 pr person og er ikke inkludert i pakkeprisen.

Fredag blir det seminar på dagtid, med enkel lunsj og kaffepauser. Festforestilling på Latter på Aker Brygge om kvelden. Salen tar 500 og den ønsker vi å fylle. Ta med familie og venner. Lørdag blir det andakt i Oslo Domkirke, opptog på Karl Johans gate, med Kampen Janitsjar, arrangement i Oslo rådhus med lappeteppene og festmiddag inkl. drikke på Grand hotel.

Det er meningen at hver krets stripser sammen sine tepper med plaststrips på forhånd.  Når vi kommer til Oslo rådhus vil vi stripse sammen ”kretsteppene” før måling. Se egen brosjyre om teppene.

Ved bindende påmelding innen 1. juni 2015 koster hele pakka inkludert overnatting på Grand Hotel med frokost, pr. person i dobbeltrom; fra torsdag til søndag kr 4 750.

Reise kommer i tillegg. (togprisene vet vi ikke ennå)

Pakke uten overnatting koster kr 3 000. ved bindende påmelding innen 1. juni 2015.

NB! Pakkeprisene inkluderer alle arrangement bortsett fra guidet gåtur i Oslo på torsdagen.

Priser på de enkelte arrangementene:

Guidet gåtur i Oslo  kr 100 – Festforestilling  på Latter  kr 850

Seminar inkl enkel lunsj og kaffepause  kr 800 – Festmiddag på Grand hotel i Oslo inkl drikke kr 1600

Vi håper medlemmene går ”kvinne av huse” og kommer.  Spar 20 kroninger på norgesglass nå. Det blir masse penger av det.

Vi oppfordrer lagene til lokale arrangementer gjennom året for å markere jubileet, f eks 10. mars som var Marie Michelets fødselsdag.

Påmeldingsskjema finner du under Skjemaer på Medleminfo sidene

Hilsen jubileumskomiteen ved Anne Enger, Liv Holst og Elisabeth Rusdal